top of page

Online Radionica -Integralno upravljanje vodnim resursima u Srbiji

Radionica_vode veryija 2-01.jpg

Pratite uživo 1. 3. 2021. od 12 h  online radionicu – “Integralno upravljanje vodnim resursima u Srbiji”  - javne politike na lokalnom, nacionalnom i nivou EU u oblasti zaštite i upravljanja vodama.  

Ko upravlja vodama u Srbiji? Kakva je uloga lokalnih samouprava u upravljanju i zaštiti voda na njihovoj teritoriji? Šta piše u  zakonima i pravilnicima a šta pokazuje praksa?

Na ovu temu govoriće Nataša Milivojević iz Ekološkog udruženja Rzav i Svetske organizacije za prirodu WWF Adria Srbija kao i Marija Simić Savić, iz udruženja Ekomar, koordinator projekta “Transparentnost podataka kao bitan činalc očuvanja ekoloških usluga hidroakumulacija”

Link za registraciju:


 

 

Registracija je obavezna!

Radionica je deo aktivnosti na projektu „Transparentnost podataka kao bitan činilac očuvanja ekoloških usluga hidroakumulacija“ sprovodi udruženje Ekomar u okviru projekta „Zeleni inkubator – razvoj kompetentnog civilnog društva za podršku primeni pravnih tekovina Evropske unije u oblasti zaštite životne sredine“ , koji sprovodi Beogradska otvorena škola u saradnji sa partnerima Mladim istraživačima Srbije i Inžinjerima zaštite životne sredine.
Projekat se realizuje uz finansijsku podršku Evropske unije, Kancelarije za saradnju sa civilnim društvom Vlade Republike Srbije i fondacije Fridrh Ebert.

EUzaTebe_logo (1).png

„Projekat "Transparentnost podatka kao bitan činilac očuvanja ekoloških usluga hidroakumulacija"

se sprovodi uokviru projekta Beogradske otvorene škole „Zeleni inkubator“,

uz finansijsku podršku Evropske unije, Kancelarije za saradnju sa civilnim društvom i Fondacije Fridrih Ebert. Sadržaj ove stranice nužno ne odražava stavove donatora ni Beogradske otvorene škole, i za njega je isključivo odgovorno Udruženje za promociju i ekološki marketing prirodnih vrednosti Ekomar.

bottom of page