top of page

Transparentnost podatka kao bitan činilac

očuvanja ekoloških usluga hidroakumulacija

Projekat „Transparentnost podataka kao bitan činilac očuvanja ekoloških usluga hidroakumulacija“ sprovodi udruženje Ekomar u okviru projekta „Zeleni inkubator – razvoj kompetentnog civilnog društva za podršku primeni pravnih tekovina Evropske unije u oblasti zaštite životne sredine“ , koji sprovodi Beogradska otvorena škola u saradnji sa partnerima Mladim istraživačima Srbije i Inženjerima zaštite životne sredine.

Projekat se realizuje uz finansijsku podršku  Evropske unije, Kancelarije za saradnju sa civilnim društvom Vlade Republike Srbije i fondacije Fridrh Ebert.

Glavni ciljevi projekta:

  •  Povećati transparentnosti podatka o faktorima i posledicama ugrožavanja vodenih akumulacija u uslovima klimatskih promena

  • Unaprediti saradnju izmedju zainteresovanih strana, upravljača hidroakumulacijama i javnosti, kao i izmedju upravljača medjusobno u cilju unapredjenja kvaliteta voda na hidroakumulacijama

  • Unaprediti kvalitet javnih politika u oblasti zaštite i upravljanja vodama na lokalnom nivou

Saradnici na projektu

download (3).jpg
unnamed.png

Projekat sprovode:

Ekomar logo (vertikalni).png
BOS_lat_png.png
MIS cir color.png
Pojedinacan EEG - PNG transparentna poza

Projekat finansijski podržali:

Untitled-1.png
logo plavi.jpg
EUzaTebe_logo (1).png
EUzaTebe_logo (1).png

„Projekat "Transparentnost podatka kao bitan činilac očuvanja ekoloških usluga hidroakumulacija"

se sprovodi uokviru projekta Beogradske otvorene škole „Zeleni inkubator“,

uz finansijsku podršku Evropske unije, Kancelarije za saradnju sa civilnim društvom i Fondacije Fridrih Ebert. Sadržaj ove stranice nužno ne odražava stavove donatora ni Beogradske otvorene škole, i za njega je isključivo odgovorno Udruženje za promociju i ekološki marketing prirodnih vrednosti Ekomar.

bottom of page