top of page

Prvi trening u okviru programa podrške Snažno zeleno

 

Članice udruženja Ekomar od 15. do 18. septembra prisustvovale su prvom trening u okviru podrške organizacijama civilnog društva "Snažno zeleno". Treningu su prisustvovali predstavnici 15 organizacija koje su izabrane za realizaciju projekata u prvoj godini istoimenog programa. 

4811601382070.jpg

Ovo je bio prvi od ukupno dva treninga koji će se održati tokom prve godine programa „Snažno zeleno“, a koji imaju za cilj da odabranim organizacijama pruže korisna uputstva za uspešno finansijsko i programsko upravljanje projektima i unaprede njihov budući rad.

Udruženje Ekomar u okviru ovog programa realizuje projekat "Transparentnost podatka kao bitan činal očuvanja ekoloških usluga hidroakumulacija". Treningu su prisustvovale koordinatorka projekta Marija Simić Savić, i Ivana Mladenivić Sofronijević, asistent na projektu. 

48151601381784.jpg
4821601381784.jpg

Projekat „Transparentnost podataka kao bitan činilac očuvanja ekoloških usluga hidroakumulacija“ sprovodi udruženje Ekomar u okviru projekta „Zeleni inkubator – razvoj kompetentnog civilnog društva za podršku primeni pravnih tekovina Evropske unije u oblasti zaštite životne sredine“ , koji sprovodi Beogradska otvorena škola u saradnji sa partnerima Mladim istraživačima Srbije i Inžinjerima zaštite životne sredine.

Projekat se realizuje uz finansijsku podršku  Evropske unije, Kancelarije za saradnju sa civilnim društvom Vlade Republike Srbije i fondacije Fridrh Ebert.

EUzaTebe_logo (1).png

„Projekat "Transparentnost podatka kao bitan činilac očuvanja ekoloških usluga hidroakumulacija"

se sprovodi uokviru projekta Beogradske otvorene škole „Zeleni inkubator“,

uz finansijsku podršku Evropske unije, Kancelarije za saradnju sa civilnim društvom i Fondacije Fridrih Ebert. Sadržaj ove stranice nužno ne odražava stavove donatora ni Beogradske otvorene škole, i za njega je isključivo odgovorno Udruženje za promociju i ekološki marketing prirodnih vrednosti Ekomar.

bottom of page