top of page

Novi projekat u cilju unapređenja stanja površinskih voda grada Kragujevca

Na radnom sastanku u Vrnjačkoj Banji potpisan je ugovor za realizaciju novog projekta Udruženja Ekomar pod nazivom "Značaj uspostavljanja monitoringa površinskih voda na lokalnom nivou - studija slučaja grad Kragujevac".

Projekat se sprovodi u okviru programa podrške  Snažno zeleno i projekta Zeleni inkubator koji relaziju Beogradska otvorena škola sa partnerima Mladim istraživačima Srbije i Inženjerima životne sredine. Projekat je finasisran od strane Evropske unije i fondacije Fridrih Ebert. 

U okviru ovog projekta koji će trajati od 1. jula 2021. do 31. januara 2022. godine prikupiće se i javnosti prezentovati podaci o stanju tekućih površinskuh voda grada Kragujevca kao i predlog za uspostavljenje kontinuiranog monitornga površinskih voda na nivou grada. Osnovni cilj projekta jeste unapređenje načina monitornga površinskih voda grada Kragujevca i bolje informisanje javnosti o stanju na površinskim vodama. 

4801625473743.jpg
4801625488325.jpg
4801625477141.jpg
EUzaTebe_logo (1).png

„Projekat "Značaj uspostavljanja monitoringa površinskih voda na lokalnom nivou - studija slučaja grad Kragujevac" se sprovodi uokviru projekta Beogradske otvorene škole „Zeleni inkubator“, uz finansijsku podršku Evropske unije i Fondacije Fridrih Ebert. Sadržaj ove stranice nužno ne odražava stavove donatora ni Beogradske otvorene škole, i za njega je isključivo odgovorno Udruženje za promociju i ekološki marketing prirodnih vrednosti Ekomar.

bottom of page