top of page

IZVEŠTAJ

ANALIZA DOSTUPNIH LITERATURNIH I 
JAVNO DOSTUPNIH PODATKA O MONITORINGU

TEKUĆIH VODA NA LOKALNOM NIVOU

 - GRAD KRAGUJEVAC -

U okviru projekta "Značaj uspostavljanja redovnog monitoringa površinskih voda - studija slučaja grad Kragujevac" koji udruženje Ekomar sprovodi u okviru projekta "Zeleni inkubator" koji realizuje Beogradska otvorena škola sa partnerima Mladim istraživačima Srbije i Inženjerima životne sredine uz finansijsku podršku Evropske unije i fodnacije Fridrih Ebert,  predstavljamo prvi izveštaj o dostupnim literaturnim i javno dostupnim podacima o dosadšnjem monitoringu tekućih voda na lokalnom nivou. U izveštaju se predstavljeni podaci o dosadašnjim istraživanjima reke Lepenice i njenih pritoka. 
U tekstu izveštaja možete pročitati ko, koliko i kada je radio istraživanja reke Lepenice i pritoka, kao i koji su rezultati tih istraživanja. 

Autorke izveštaja: prof. dr Snežana Simić i Aleksandra MItrović

EUzaTebe_logo (1).png

„Projekat "Značaj uspostavljanja monitoringa površinskih voda na lokalnom nivou - studija slučaja grad Kragujevac" se sprovodi uokviru projekta Beogradske otvorene škole „Zeleni inkubator“, uz finansijsku podršku Evropske unije i Fondacije Fridrih Ebert. Sadržaj ove stranice nužno ne odražava stavove donatora ni Beogradske otvorene škole, i za njega je isključivo odgovorno Udruženje za promociju i ekološki marketing prirodnih vrednosti Ekomar.

bottom of page